Bändit:


Eldorado


Tanssimusiikkia esittävä yhtye Oulusta.


Afrikan Tähti

Ryhmakuva_laainakyva.png

Orkesteri esittää monipuolista musiikkia räätälöitynä erilaisiin tilaisuuksiin. 

Painopiste on aina tanssittavuudessa oli sitten kyse perinteisestä tanssimusiikista tai biletyksestä.

Afrikan Tähden säestämiä solisteja ovat tällä hetkellä Armi Tenkula, Matti Ojala ja Valentin. Myös vierailevien solistien säestys onnistuu!

Logo_tanssiorkesteri.png

Afrikan Tähti Facebookissa

Afrikan Tähden kotisivut

Myös somessa Instagram & Twitter!Armi

armi.jpgTanssimusiikkia ja Iskelmää. Armi on suoraselkäinen pohjoisen nainen, joka pistää keikoilla hikikarpalot liikkeelle.

Yhdessä Afrikan Tähti -yhtyeen kanssa Armi tarjoilee monipuolisen tanssi-illan.

Armi facebookissaMatti Ojala

matti.jpgOululainen laulaja Matti Ojala on julkaissut seitsemän pitkäsoitto cd-levyä ja useita singlejä. Viisi pitkäsoitoista omakustanteena ja kuudes levy sekä seitsemäs CD, Veikko Juntusen Vee-Music:n alla tuotettuna.  Matti onkin Jamppa Tuomisen jälkeen eniten Juntusen tuotantoa levyttänyt artisti. Levynteon ohessa Matti on tehnyt keikkaa satamäärin erilaisissa kokoonpanoissa laulajana, soittajana ja vierailevana artistina. Perinteinen tansssimusiikki, iskelmä ja myös 60-70 lukujen coverkappaleet ovat Matin ominta musiikkia. Rock´n roll´iakaan unohtamatta. Matti solistina ja taitava Afrikan Tähti-orkesteri takaavat hyvän tunnelman tansseihin, ravintoloihin, yritysjuhliin ja isompaankin tilaisuuteen. 

http://www.mattiojala.com


Tanssiyhtye Sarmas

sarmas.jpg

Tanssiyhtye SARMAS on tunnettu Oululainen tanssiorkesteri,joka on aloittanut 40-vuotis Juhlakiertueen uudistuneella viisimiehisellä kvintetillä. SARMAS ottaa haltuun niin tanssipaikat kuin ravintolatkin monipuolisella ohjelmistollaan.

SARMAS facebookissaHannu Hautaniemen yhtye

Hannu Hautaniemen Yhtye on peruskokoonpanoltaan nelimiehinen tanssiorkesteri Oulun seudulta. Tanssiorkesterin ohjelmisto koostuu perinteisestä kotimaisesta iskelmä/tanssimusiikista täyttäen vaativimpienkin tanssi- kuin juhlayleisönkin tarpeet. Yhtye keikkailee myös kvintettinä.

http://hannuhautaniemenyhtye.nettisivu.org/

Hannu Hautaniemen yhtye facebookissa

kvintetti_7__kopio.jpg

Kooste uusimmalta levyltä "Sydän puhuu sulle"


Lasihelmi

Tarjoamme menevää musiikkia mm. häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin, tanssi-ravintoiloille tai yrityksenne asiakastilaisuuksiin.

Olemme Oulun seudulta koostuva tanssi ja iskelmämusiikkia soittava bändi joka mielellään kiertää viihdyttämässä kansaa musiikin merkeissä.

Ohjelmistostamme löytyy kattavasti tanssittavaa musiikkia kuten: foksit, valssit, tangot, humpat, cha chat, shufflet, beatit yms..

Instrumentteina meillä on käytössämme laulu, kitara, rummut, basso, haitari.

yhteiskuva.png

Kotisivut

Facebook


Rautalankayhtye Steel

steel

Steelin ohjelmisto koostuu suomen- ja englanninkielisestä beat- ja rautalankamusiikista.

Esikuvina ovat mm. Topi Sorsakoski & Agents sekä Rauli Badding Somerjoki.
Unto Monosen ja Toivo Kärjen vanhojen suomalaisten tangojen beat-sovitukset
ovat myös osa Steelin laajaa ohjelmistoa.

Oman kokonaisuuden rutiiniohjelmistossa muodostavat rock-kappaleet.

rautalankayhtyesteel.fi

Steel facebookissa


Hannele & The Boys - Vanhan Veräjän Luona -tanssi-ilta

hannele.jpg”Hannele & The Boys” Vanhan Veräjän Luona tanssi-ilta on maalaisromanttista ja menevää tanssimusiikkia läpi vuosikymmenten. Tuomme luoksenne musiikin ja pukeutumisen siivin ajan, jolloin naiset olivat naisia ja miehet miehiä. Mieleen muistuvat ne ihanat nuoruusmuistot ja nuoremmat pääsevät näkemään ja kokemaan vanhan ajan tunnelmaa. Luvassa nuorekas, nostalginen ja monipuolinen tanssi-ilta.

Hannele tekee mielellään myös juontokeikkoja!

www.hannelevi.fi

Hannele facebookissa


Outi Riikola

Outi Riikola Duo esittää tunnelmallista folk-henkistä musiikkia kokoonpanolla 

outi_riikola.jpglaulu&kitara. Lisäksi Outi keikkailee haitaristi Ari Hyvälän kanssa esittäen iloista tanssimusiikkia eri vuosikymmeniltä.

http://www.keikka.fi/outiriikola

Outi facebookissa

ÄäninäyteMaximus

Maximus on erittäin suosittu orkesteri Oulun- ja Lapinläänissä. Monipuolinen ohjelmisto ja reipas meininki takaavat sen, että kukaan ei jää kylmäksi olipa sitten kyseessä tavallinen ravintolailta, lavatanssit tai jotkin karnevaalit. Myöskin synttärit, häät ja firmojen erilaiset tilaisuudet hoituvat varmasti 15 vuoden kokemuksella.


Trubaduuri Matias Lumi 

Matias_Lumi.jpg
Soittaa ja laulaa pop/rock- musiikkityylisiä kappaleita pohjoisen tarinoilla sävytettynä.
Myös erilaiset ’’seremoniamestari’’ -tapaiset juontokeikat erilaisiin tapahtumiin luonnistuvat erinomaisesti; suomeksi ja englanniksi.

Tiedustelut puh. 0400-175 852


Miina Kenttä ja Nimettömänä Pysyttelevät Sotilaslähteet

Aikuisten "bilebändi", jossa loistava naislaulaja esittää tanssi- ja viihdemusiikkia iloisen mutta silti taitavan tanssiorkesterin kanssa. Tämän orkesterin esiintymisestä ei tosiaankaan ole leikki kaukana !!


Jussi Hautalan Orkesteri

Tässä bändissä ei haitari soi, vaan bändi esittää kitaravetoista tanssimusiikkia neljän miehen voimin.


The UnderMinor

The UnderMinor on syksyllä 2010 perustettu oululainen bändi. Bändin musiikkityyliksi on vakiintunut raskas rock 60- ja 70-luvuilta. Ohjelmistoon onkin luontaisesti kuulunut alusta lähtien Deep Purplea ja Led Zeppeliniä. Lisäksi monet muut rock-taivaan helmet ovat saaneet kunnian sisältyä The UnderMinorin ohjelmistoon.

http://www.underminor.fi/


Tilauskokoonpanot

SRMY järjestää tarvittaessa myös erityiset musiikkiesitykset, jolloin solistit, orkesterit ja muut esiintyjät kootaan SRMY:n laajasta yhteys- ja yhteistyöverkostosta tilaajan tarpeiden mukaisesti.


Palvelut ja tapahtumat

Tri EINO YESBUTNO
Tämä "kaikkien alojen erikoisasiantuntija" on naurattanut jo monien yritysten, organisaatioiden, yhdistysten ja vastaavien  henkilöstöä ja jopa johtoakin hauskan koskettavilla esityksillään. Tri Eino on suosittu puhuja erilaisissa tilaisuuksissa, joihin haetaan piristystä esim. ajankohtaisten asioiden ja ongelmien hauskassa mutta silti luovassa ja ratkaisukeskeisessä käsittelyssä.

JUONTAJAPALVELUT
SRMY tarjoaa osaltaan ratkaisua erilaisten tilaisuuksien perusongelmaan. Jos tilaisuuksissa (markkinat, yleisötapahtumat yms) ei ole koko tilaisuuden ajan toimivaa osaavaa kuulutusta ja "yleisjuontoa" , tilaisuuden tunnelma saattaa lässähtää suurestikin, kun yleisö parveilee tapahtuma-alueella "etsien ja ihmetellen" mutta kukaan ei oikein tiedä, mitä tapahtuu, milloin tapahtuu, missä tapahtuu, miksi tapahtuu jne ?  Tähän ongelmaan SRMY tarjoaa käyttökelpoisia juontajia.
 

RYTMIÄ ELÄMÄÄN -TEEMATAPAHTUMAT
Ihan virallisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että MUSIIKKI ON ERITTÄIN HYVÄ LÄÄKE MONIIN PIKKU OIREISIIN, kunhan sitä vain muistaa nauttia  "Oikeasta purkista" ja "Sopivina annoksina". Tämä perustuu siihen, että jokaisella ihmisellä hänen mielimusiikkinsa laukaisee ja kiihdyttää ihmisen mielihyvähormonin eli ENDORFIININ eritystä, mikä taas parantaa ihmisen kokonaisvaltgaista hyvinvointia jopa merkittävästi.  SRMY järjestää RYTMIÄ ELÄMÄÄN -tapahtumia, jotka ovat osoittautuneet niin suosituiksi, että niihin virtaa väkeä linja-autolasteittain ja hotellit, kylpylät ja muut järjestämispaikat täyttyvät äärimmilleen aina kun RYTMIÄ ELÄMÄÄN -viikonloppu lähestyy.  Näitä tapahtumia järjestetään tilauksesta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, ja tapahtumien kesto, ohjelma, yleisömäärä ja laajuus vaihtelevat, mutta pääasia kaikissa tilaisuuksissa on ELÄVÄÄN MUSIIKKIIN ja HAUSKANPITOON PERUSTUVA ILOINEN HUUMORIMEININKI. 
 

ÄÄNENTOISTOPALVELUT
SRMY:ltä on saatavissa eri kokoisia PA-laitteita käyttäjineen eri tyyppisiin ja erikokoisiin sisä- ja ulkoilmatilaisuuksiin.

Lisätietoja ja tilauksia numerosta: 045-133 4670  ja 040-822 5286