Yhteistyökumppanit

Hotelli Luostotunturi

http://www.laplandhotels.com/EN/hotels-and-restaurants/luosto/lapland-hotel-luostotunturi.html

Suosittu ympärivuotinen tunturin hiihto-, laskettelu- ja patikointiretkeilykohde sekä lystinpitopaikka kaiken ikäisille. Mm. Rytmiä Elämään -tapahtumia useita kertoja vuodessa. Yhtenä erikoisuutena Tunturin Pikkujoulu marrraskuussa,


Kylpylähotelli Sani, Kalajoki

www.kalajokiresort.fi/hotelli/hotelli/

Loistava ympärivuotinen lomapaikka ja Rytmiä Elämään -tapahtumien pesäpaikka.


Kylpylähotelli Kuntoranta, Varkaus

myynti@kuntoranta.fi

Keskeisellä paikalla Suomea sijaitseva lomakylpylä monipuolisilla ohjelmilla. Rytmiä Elämään -tapahtuman kohde elokuusta 2017 alkaen.


Limingan nuorisoseura

http://www.liminganns.com/

Pitkältä tanssitauolta Tapaninpäivänä 2010 herännyt takavuosien tunnnettu tanssipaikka. Seutukunnan suurin, 350m2, tanssilattia. Taloon mahtuu jopa yli 1000 tanssijaa.


Terveyspalvelu Impulssi

http://www.terveysimpulssi.com/

Henkilökohtaisen muotin mukaan tarkasti käyttäjänsä korvakäytävän mukaan mittatilaustyönä valmistettavia huippulaatuisia ELACIN -kuulosuojaimia on Oulussa ollut saatavilla jo kymmenen vuoden ajan Terveysimpulssista (Isokatu 26 A 3, 2. krs).

Elacin-kuulosuojaimet valmistaa vuosikymmenten kokemuksella Groeneveld-Elcea, alan Euroopan markkinajohtaja ja suojaimia on tuotu Suomeen vuodesta 1995 lähtien. Tarkasti käyttäjänsä korvakäytävän mukaan valmistettu suojain on koettu keveytensä, hiostamattomuutensa ja huomaamattomuutensa ansiosta paitsi toimivaksi, myös miellyttäväksi tavaksi suojata kuuloa. Mittatarkkaa runko-osaa ei voi asettaa korvaan väärin ja jokaisen suojaimen vaimennusominaisuudet ovat ennalta tarkasti määriteltävissä, joten vaimennus taataan.

Terveysimpulssissa edulliset tarjoushinnat ympäri vuoden ja SRMY:n jäsenille vielä lisäalennus!


SP-Elektroniikka

http://spelektroniikka.fi/

Soittimia, vahvistimia ja omatoimisen laiterakentajan monipuolista tarvike- ja varaosapalvelua.


Oulun kaupunki

http://www.ouka.fi/

Yhdistys järjestää yhteistyössä Oulun kaupungin eri toimielinten kanssa musiikkiohjelmia erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin (Oulun Päivät, asukastuvat ym...).


Oulun Huoltotalo Oy

www.huoltotalo.com/yhteystiedot.html

Oulussa tomiva, yksi harvoista palvelevista, nopeista ja tehokkaista yksityisistä telkkareiden ja kodin elektroniikan korjauspaikoista !


KIIFYS

Monipuolisia kuntoutus- ja fysioterapiapalveluja Oulun seudulla hyvällä palveluasenteella.

http://www.kiifys.fi/fi/Etusivu.html