Bändit:


Eldorado

Monipuolista tanssi- ja viihdemusiikkia esittävä yhtye Oulusta. Kokoonpanossa harmonikka, keyboard, sähkökitara, basso, rummut ja puhaltimet. Solisteina mm. Armi Lahdenkauppi ja Iskelmäprinssi Valentin. Prima Vista -soittajista koostuva Eldorado säestää myös vierailevia solisteja ja on valmis estradille tarvittaessa nopealla aikataululla.

Tiedustelut ja tilaukset: Puh. 045-133 4670.


Oulu Big Band


Taiturimainen viihde- ja jazz-musiikin kokoonpano Oulusta.

Tiedustelut ja tilaukset: Puh. 040-415 1190Matti Ojala

matti.jpgOululainen laulaja Matti Ojala on julkaissut seitsemän pitkäsoitto cd-levyä ja useita singlejä. Viisi pitkäsoitoista omakustanteena ja kuudes levy sekä seitsemäs CD, Veikko Juntusen Vee-Music:n alla tuotettuna. Matti onkin Jamppa Tuomisen jälkeen eniten Juntusen tuotantoa levyttänyt artisti. Levynteon ohessa Matti on tehnyt keikkaa satamäärin erilaisissa kokoonpanoissa laulajana, soittajana ja vierailevana artistina. Perinteinen tansssimusiikki, iskelmä ja myös 60-70 lukujen coverkappaleet ovat Matin ominta musiikkia Rock´n roll´iakaan unohtamatta. Matti solistina ja taitava orkesteri takaavat hyvän tunnelman tansseihin, ravintoloihin, yritysjuhliin ja isompaankin tilaisuuteen.

http://www.mattiojala.com


Tanssiyhtye Sarmas

sarmas.jpg

Vuoden 2017 tanssiorkesteri -kilpailun voittanut Tanssiyhtye SARMAS on tunnettu oululainen tanssiorkesteri,joka on aloittanut 40-vuotis Juhlakiertueen uudistuneella viisimiehisellä kokoonpanolla. SARMAS ottaa haltuun niin tanssipaikat kuin ravintolatkin monipuolisella ohjelmistollaan.

Salaiset Akentit

Akentit soittaa rautalankavivahteella kitarapohjaista tanssimusiikkia aina humpasta rockiin. Ohjelmisto on pääasiassa menneitten vuosikymmenien pop-musiikkia lisättynä tämän päivän iskelmähiteillä. Ohjelmistosta löytyy mm. Olavi Virran, Rauli Badding-Somerjoen, Topi Sorsakosken, Agents yhtyeen, ja myös Cliff Richardin, Elviksen ja CCR:n tunnetuksi tekemiä levytyksiä 60-luvun Rautalankaklassikoita unohtamatta. Ohjelmiston tanssittavuus on varmaa ja yleisön toiveet huomioivaa.
Puh. 040-716 1804

Lasihelmi

Tarjoamme menevää musiikkia mm. häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin, tanssi-ravintoiloille tai yrityksenne asiakastilaisuuksiin.

Olemme Oulun seudulta koostuva tanssi ja iskelmämusiikkia soittava bändi joka mielellään kiertää viihdyttämässä kansaa musiikin merkeissä.

Ohjelmistostamme löytyy kattavasti tanssittavaa musiikkia kuten: foksit, valssit, tangot, humpat, cha chat, shufflet, beatit yms..

Instrumentteina meillä on käytössämme laulu, kitara, rummut, basso, haitari.

yhteiskuva.png

Kotisivut

Facebook

Rautalankayhtye Steel

steel

Steelin ohjelmisto koostuu suomen- ja englanninkielisestä beat- ja rautalankamusiikista.

Esikuvina ovat mm. Topi Sorsakoski & Agents sekä Rauli Badding Somerjoki.
Unto Monosen ja Toivo Kärjen vanhojen suomalaisten tangojen beat-sovitukset
ovat myös osa Steelin laajaa ohjelmistoa.

Oman kokonaisuuden rutiiniohjelmistossa muodostavat rock-kappaleet.

Lisätiedot ja tilaukset:

Puh. (08) 473 700
Gsm 0500 683 158
yhtye@rautalankayhtyesteel.fi

www.facebook.com/RautalankayhtyeSteelHannele & The Boys - Vanhan Veräjän Luona -tanssi-ilta

hannele.jpg”Hannele & The Boys” Vanhan Veräjän Luona tanssi-ilta on maalaisromanttista ja menevää tanssimusiikkia läpi vuosikymmenten. Tuomme luoksenne musiikin ja pukeutumisen siivin ajan, jolloin naiset olivat naisia ja miehet miehiä. Mieleen muistuvat ne ihanat nuoruusmuistot ja nuoremmat pääsevät näkemään ja kokemaan vanhan ajan tunnelmaa. Luvassa nuorekas, nostalginen ja monipuolinen tanssi-ilta.

Hannele tekee mielellään myös juontokeikkoja!

Hannele facebookissa


Outi Riikola

Outi Riikola Duo esittää tunnelmallista folk-henkistä musiikkia kokoonpanolla

outi_riikola.jpglaulu&kitara. Lisäksi Outi keikkailee haitaristi Ari Hyvälän kanssa esittäen iloista tanssimusiikkia eri vuosikymmeniltä.

http://www.keikka.fi/outiriikola

Outi facebookissa

Ääninäyte
Trubaduuri Matias Lumi

Matias_Lumi.jpg
Soittaa ja laulaa pop/rock- musiikkityylisiä kappaleita pohjoisen tarinoilla sävytettynä.
Myös erilaiset ’’seremoniamestari’’ -tapaiset juontokeikat erilaisiin tapahtumiin luonnistuvat erinomaisesti; suomeksi ja englanniksi.

Tiedustelut puh. 0400-175 852


Miina Kenttä ja Nimettömänä Pyssyttelevät Sotilaslähteet

Aikuisten "bilebändi", jossa loistava naislaulaja esittää tanssi- ja viihdemusiikkia iloisen mutta silti taitavan tanssiorkesterin kanssa. Tämän orkesterin esiintymisestä ei tosiaankaan ole leikki kaukana !!

Tiedustelut ja tilaukset: Puh. 045-133 4670


Jussi Hautalan Orkesteri

Tässä bändissä ei haitari soi, vaan bändi esittää kitaravetoista tanssimusiikkia neljän miehen voimin.

Tiedustelut ja tilaukset: Puh. 050-462 8649


The UnderMinor

The UnderMinor on syksyllä 2010 perustettu oululainen bändi. Bändin musiikkityyliksi on vakiintunut raskas rock 60- ja 70-luvuilta. Ohjelmistoon onkin luontaisesti kuulunut alusta lähtien Deep Purplea ja Led Zeppeliniä. Lisäksi monet muut rock-taivaan helmet ovat saaneet kunnian sisältyä The UnderMinorin ohjelmistoon.

http://www.underminor.fi/


Tilauskokoonpanot

SRMY järjestää tarvittaessa myös erityiset musiikkiesitykset, jolloin solistit, orkesterit ja muut esiintyjät kootaan SRMY:n laajasta yhteys- ja yhteistyöverkostosta tilaajan ja tilaisuuden tarpeiden mukaisesti. Tarjontaa löytyy eri musiikkityyleistä ja yhden henkilön trubaduuriesityksistä aina suuriin festivaalikokoonpanoihin.

Lisätiedot: Puh. 045-133 4670


Palvelut ja tapahtumat

Tri Eino Yesbutno

Tämä "kaikkien alojen erikoisasiantuntija" on naurattanut jo monien yritysten, organisaatioiden, yhdistysten ja vastaavien henkilöstöä ja jopa johtoakin hauskan koskettavilla esityksillään. Tri Eino on suosittu puhuja erilaisissa tilaisuuksissa, joihin haetaan piristystä esim. ajankohtaisten asioiden ja ongelmien hauskassa mutta silti luovassa ja ratkaisukeskeisessä käsittelyssä.

Lisatiedot ja tilaukset: Puh. 045-133 4670


JUONTAJAPALVELUT


SRMY tarjoaa osaltaan ratkaisua erilaisten tilaisuuksien perusongelmaan. Jos tilaisuuksissa (markkinat, yleisötapahtumat yms) ei ole koko tilaisuuden ajan toimivaa osaavaa kuulutusta ja "yleisjuontoa" , tilaisuuden tunnelma saattaa lässähtää suurestikin, kun yleisö parveilee tapahtuma-alueella "etsien ja ihmetellen" mutta kukaan ei oikein tiedä, mitä tapahtuu, milloin tapahtuu, missä tapahtuu, miksi tapahtuu jne ? Tähän ongelmaan SRMY tarjoaa käyttökelpoisia juontajia.

Lisätiedot ja tilaukset: Puh. 045-133 4670


RYTMIÄ ELÄMÄÄN -TEEMATAPAHTUMAT

Ihan virallisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että MUSIIKKI ON ERITTÄIN HYVÄ LÄÄKE MONIIN PIKKU OIREISIIN, kunhan sitä vain muistaa nauttia "Oikeasta purkista" ja "Sopivina annoksina". Tämä perustuu siihen, että jokaisella ihmisellä hänen mielimusiikkinsa laukaisee ja kiihdyttää ihmisen mielihyvähormonin eli ENDORFIININ eritystä, mikä taas parantaa ihmisen kokonaisvaltgaista hyvinvointia jopa merkittävästi. SRMY järjestää RYTMIÄ ELÄMÄÄN -tapahtumia, jotka ovat osoittautuneet niin suosituiksi, että niihin virtaa väkeä linja-autolasteittain ja hotellit, kylpylät ja muut järjestämispaikat täyttyvät äärimmilleen aina kun RYTMIÄ ELÄMÄÄN -viikonloppu lähestyy. Näitä tapahtumia järjestetään tilauksesta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, ja tapahtumien kesto, ohjelma, yleisömäärä ja laajuus vaihtelevat, mutta pääasia kaikissa tilaisuuksissa on ELÄVÄÄN MUSIIKKIIN ja HAUSKANPITOON PERUSTUVA ILOINEN HUUMORIMEININKI.

Lisätiedot ja tilaukset: Puh. 045-133 4670


ÄÄNENTOISTOPALVELUT

SRMY:ltä on saatavissa eri kokoisia PA-laitteita käyttäjineen eri tyyppisiin ja erikokoisiin sisä- ja ulkoilmatilaisuuksiin.

Lisätiedot ja tilaukset numerosta: 045-133 4670